Çağrı Merkezi: 444 0 626

altın - Blog

YATIRIM ALTIN HAKKINDA MERAK EDİLENLER
YATIRIM ALTIN HAKKINDA MERAK EDİLENLER
“Çeyrek, yarım, tam, her parça bir umar, Değerini kaybetmez, bilsen sımar; Yatırımcının gözünde bir yıldız var, Birikir, güvenin yolu, altın yar.”
GÖKYÜZÜ’NÜN MÜCEVHERLERİ
GÖKYÜZÜ’NÜN MÜCEVHERLERİ
“Tek başına oldukları zaman dikkat çekici bir ışık noktası, bir araya geldiklerinde ise nefes kesen bir galaksi ışıltısı…”
ÇAĞLA X EMA ESTETİK VE ZARAFETİN BULUŞMASI
ÇAĞLA X EMA ESTETİK VE ZARAFETİN BULUŞMASI
EMA Mücevherin, estetik duayen Çağla Şıkel ile işbirliğiyle ortaya çıkan ÇAĞLA X EMA koleksiyonu, zarif tasarımın ve benzersiz tarzın buluştuğu muazzam bir mücevher şöleni Özboyacı Altında seni bekliyor.
ANADOLU'NUN KALBİ ALTIN ZİNCİRLER
ANADOLU'NUN KALBİ ALTIN ZİNCİRLER
Anadolu kadınlarının ışıltısıyla buluşan benzersiz tasarımlar! 14 ayar ve 22 ayar Altın Zincirler kadın ruhunun eşsiz yansımasıyla büyüleyici bir iz bırakacak!
İLK BULUŞMADA IŞILTINIZI YANSITIN
İLK BULUŞMADA IŞILTINIZI YANSITIN
Yeni biriyle tanışmak, onun hakkında daha çok şey öğrenmek karşındaki kişiyi keşfetmek heyecan ve beklentiyle doludur. İlk buluşmada kişiler birbirlerini anlamaya gelecekteki uyumluluk hakkında fikir edinmeye, karşılıklı kişilik özelliklerini, ilgi alanlarını anlamaya ve gözlemlemeye çalışır. Gülümsemeler, bakışlar, jestler mimikler ve beden duruşu karşındaki kişiye farklı duygular oluşturabilir. Heyecan, mutluluk, endişe veya rahatlama gibi çeşitli duygular yaşanabilir. Karşılıklı iletişim tarzı, ortak alanlar, hoşgörü ve anlayış olduğu kadar ilk buluşmada mekanın ambiyansı, giyim ve takı tercihi de oldukça etki oluşturmaktadır. Unutma kendi doğallığın en değerli ışığın! Kendine güvenin, kendi ışıltının farkına varışında gizli. İçindeki ışıltını mücevherinle bütünleştirip özgüvenini yüceltebilirsin. Özboyacı Altın’da sana göre mücevhere göz atabilirsin.
BURÇLARIN OLUŞTURDUĞU YAŞAM ÇEMBERİ  ZODYAK ETKİSİ
BURÇLARIN OLUŞTURDUĞU YAŞAM ÇEMBERİ ZODYAK ETKİSİ
’’Burçlar ve altınlar’’ ifadesi, genellikle astrolojik bir perspektifle finansal yatırım veya kişisel maddi durumla ilişkilendirilen kavramdır. Ancak, bu tür ilişkilerin bilimsel bir temeli olmadığını ve finansal kararların sadece astrolojik faktörlere dayandırılmasının önerilmeyen bir uygulama olduğunu belirtmekte fayda var. Astroloji, gök cisimlerin insan yaşamına etkilerini ve kişilik özelliklerini yorumlamaya çalışan bir disiplindir. Bazı kişiler, burçlarını ve astrolojik haritalarını finansal veya yatırım kararlarını alırken kullanma eğiliminde olabilirler. Örneğin; belirli bir burcun finansal açıdan başarılı olma veya risk alabilme eğiliminde olduğuna inanabilirler. Özboyacı Altın astrolojinin gücüne inanların en iddialı aksesuar parçalarına dönüşecek altının en güzel ve büyülü halini yansıtan parçaları sunmaktadır. Tüm bu bilgiler ışığında burcunuzun karakteristik özelliklerini kendinizle bütünleştirip görsellikle yansıtabilirsiniz. Takım yıldızlarını içeren Özboyacı Altında Yaşam Çemberi Zodyak Etkisinin oluşturduğu büyülü çember serisi altın burç kolye modelleri, kişilerin karakteristik özelliklerini kendi takım yıldızları ile yansıtma imkanı sunuyor.
 YAZ ENERJİSİNİ İÇİNDE HİSSET  İÇİNDEKİ IŞILTINI MÜCEVHERİNE YANSIT
YAZ ENERJİSİNİ İÇİNDE HİSSET İÇİNDEKİ IŞILTINI MÜCEVHERİNE YANSIT
Yazın en çok beklenen anı geldi. Bütün yıl durmadan çalıştın yoruldun ve artık yılın yorgunluğunu atma vakti gelmiştir. Deniz kıyısında rotanda özgürlük, kalbinde güneş ışığı ile bu yazı hiç bitmeyecekmiş gibi yaşayarak anıları biriktirebilirsin. Özboyacı Altın yeni yaz koleksiyonu ile denize girerken plajda güneşlenirken seninle. Yaz hikayeni yazacağın bu yazı hiç bitmeyecekmiş yaşayacağın trend parçalarınla plajın favorisi olacaksın. Hikayenin eksik parçasını Özboyacı Altın ile tamamlayamaya hazır mısın.
Altının Serüveni
Altının Serüveni
Altın Nedir, Altın Nasıl Oluşur, Altın Nasıl Bulunur gibi merak ettiğiniz soruları kısaca cevaplıyoruz...
Bir Ömürlük Şahit Altın Alyans
Bir Ömürlük Şahit Altın Alyans
Alyans, eski dönemlerden beri kadının ve erkeğin bir birliktelik içerisinde olduğunu gösteren, en önemli aksesuarlardan birisidir...
Geçmişten Bugüne Altın Takılar
Geçmişten Bugüne Altın Takılar
Takının önemi nedir, neden takıları bu kadar çok seviyoruz? Aslında genetik kodlarımızda takı kültürünün yer aldığını biliyor muydunuz?